Szabadidő

Tippek, hogyan legyél te az esküvők legimádottabb vendége

Az esküvő nagy nap egy pár életében, ehhez asszisztálnak a vendégek.

A Nagy Nap mindig csupa előkészülettel és izgalommal jár. Hogy ne te legyél vendégként a jegyespár idegeskedésének egyik fő forrása, adunk pár tippet, mit (ne) csinálj.

Miután megkaptad a meghívót, minél előbb jelezd a részvételi szándékodat és azt, viszel-e valakit magaddal. Nagy segítség a jegyespárnak, ha időben megtudják, hány főre számíthatnak. Ha valamiért le kell mondanod az ottlétedről, feltétlenül szólj nekik, akkor is, ha csak közvetetten ismered őket.

Bármilyen furákat is kér tőled a pár a meghívóban, próbáld követni az instrukciókat, és ne nekik szitkozódj. Gondolj arra, hogy lehetőleg csak egyszer van ilyen napjuk, legfeljebb te nem így szervezed majd a tiédet.

Mielőtt megkérdeznéd, hol lesz a lagzi, hánykor kell érkezni, vagy hogy lehet odajutni a helyszínre, ellenőrizd, hogy nem írták-e le már valahol. Nem biztos, hogy most arra van a legtöbb idejük, hogy már megadott válaszokat írjanak le újra és újra.

Forrás: Tumblr.com

Ha a pár kiadott egy ajándéklistát, lehetőleg arról válassz nászajándékot, ne most akarj kreatív lenni. Ha pénzt kértek, bosszankodhatsz, de arra van szükségük. Próbáld most felülírni a te vágyaidat az övékével.

Ne késs el! Nincs annál cikibb, mint a menyasszony után bezuhanni a templomba vagy a házasságkötő terembe.

Mondanunk sem kell, hogy ne viselj fehéret, ezt a színt hagyd meg most a menyasszonynak. Van, aki szerint a piros és a fekete sem annyira okés, mert az előbbi a menyecskeruha, utóbbi a gyász színe.

Bármilyen hülyén is hangzik, köszönd meg, hogy ott lehetsz. Végül is ők is meghívtak a vacsorára és a lagzira, és azt szeretnék, ha te is részese lennél az örömüknek.

Bár katonásnak hathatnak a fenti instrukciók, és ezek után talán nehéz önfeledten jól érezni magad, de azért próbáld meg! És gondolj arra, hogy lehetőleg csak egyszer kell betartanod ezeket a szabályokat, a te napodon pedig te is olyan előírásokat szabhatsz, amilyeneket te szeretnél. 

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top