Szabadidő

Itt az applikáció, amivel te lehetsz a legnagyobb műértő

Ha mindig is szerettél volna villogni a múzeumokban, de nem volt kedved évekig művtörit tanulni, eljött a te időd!

Van abban valami elképesztően menő, mikor valaki egy múzeum falai közt sétálgatva árasztja magából a művészeti irányzatokról szóló elemzéseket és a festők életrajzi adatait. Persze ehhez rengeteget kell művészettörténettel foglalkozni, szóval csak kevesek rendelkezhetnek ilyen átfogó, felvágásra alkalmas tudással.

De ez most hál’ istennek megváltozhat a magasművészeti sznobizmus demokratizálását megcélzó Smartify applikációval. Az app úgy működik, mint a népszerű zenefelismerő, a Shazam, csak ezen P.Diddy slágerek helyett Rembrandt, Magritte és Monet leghíresebb festményeiről nyerhetünk információt! Az app ráadásul nemcsak a festmény címét és alkotóját azonosítja be (azért ezeket valamirevaló múzeumokban mindig kiírják) de egy rövid leírásban érdekességeket és hasznos adatokat is megoszt a festőről és az alkotásról.

Az applikáció ingyenesen letölthető és már egy csomó híres múzeumban használható, szóval tényleg érdemes lehet beszerezni!

 

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top