Szabadidő

Különös barátok lassítják a forgalmat az út mellett – videó

De valószínűleg egyetlen autós sem bánja, ha emiatt pár perccel később éri el úticélját.

Az amerikai Minnesota államban aranyozza be a járókelők életét Max, a 12 éves husky kutyus és Quackers, a 4 éves kacsa furcsa párosa, amelyek gyakran sétálgatnak az egyik vidéki út mellett kéz a kézben, vagyis inkább mancs a szárnyban.

A helyi WCCO tévécsatorna értesülései szerint a jószágok évek óta közeli jó barátok. A csodás ismeretség akkor kezdődött, amikor Max korábbi elválaszthatatlan társa, a Sasha nevű husky elpusztult. Szegény Max ezután nagyon egyedül érezte magát, gazdái is látták rajta, hogy mennyire szomorú.

A helyzet enyhítésére kitalálták, hogy örökbe fogadják Quackerst, amelyet eleinte egy ketrecben tartottak. Max naphosszat mellette üldögélt, így rövid idő után a gazdái úgy döntöttek, összeeresztik őket.

Ők ketten az egész világot le tudnák győzni <3 (Fotó: WCCO)

„Max érezhetően nagyon magányos volt, és el sem mozdult a ketrec mellől” – mondta Patrick Riley, a husky gazdája. „Szóval kiengedtük Quackerst, és azóta szinte alig mozdultak el egymás közeléből.”

A furcsa páros azóta is sülve-főve együtt van, ugyanazon a szőnyegen alszanak, közösen étkeznek, és hosszú sétákat tesznek az otthonukhoz közeli vidéki út mentén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top