Szabadidő

Az Amazon megöli a karácsonyt! – pánikolnak a szülők

Elbaltázta az Amazon az idei karácsonyi reklámját, legalábbis ezt gondolja most sok szülő. A kisfilmben ugyanis nem a Mikulás, hanem az édesapa hozza az ajándékokat.

Sok brit szülő keményen nekiment az Amazon idei ünnepi reklámjának, amelyben az látható, ahogy az apa az Amazonról megrendelt ajándékokkal próbál elbújni a gyerekek elől. A reklámból egyértelműen kiderül, hogy nem a Mikulás, hanem a szülők hozzák az ajándékokat karácsonykor. 

A szülők szerint az Amazon ezzel a hirdetéssel most leleplezte őket, nekik pedig magyarázkodniuk kell a gyerekeik előtt. Egy anya a Twitteren írta, hogy hároméves kislánya a reklám láttán kezdett el faggatózni, hogy ki az a férfi, aki el akarja dugni az ajándékokat. 

Egy másik szülő egyenesen úgy fogalmazott, hogy undorító, hogy azok a gyerekek, akik még hisznek a Mikulásban, azt látják, hogy egy apa rohan az amazonos dobozokkal. „Ez megöli a karácsonyt” – idézi a Sun az egyik felháborodott hozzászólót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top