Szabadidő

A Sex Pistols egykori frontembere benevez az Eurovízióra

A 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál egyik fellépője lehet John Lydon, a Sex Pistols korábbi frontembere. Benevezése nem vicc, a hírek szerint egy punk-country dallal készül.

A Sex Pistols és a Public Image Ltd frontembere, John Lydon Niall Mooney-val közös punk-country dalával nevez az Eurovízióra kvalifikáló ír műsorba, az RTE’s Eurosongba. Az erre vonatkozó híreket az egykori punkikon menedzsere is megerősítette már.

A Sex Pistols egykori frontembere benevez az Eurovízióra (Fotó: Noam Galai / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Állítólag Niall Mooney kereste meg Lydont (művésznevén Johnny Rottent) az ötlettel, mivel az RTE kiírása szerint olyan számot várnak a versenybe, amely fülbemászó, olyan énekes adja elő, aki már lépett fel nagy közönségek előtt, és valami olyasmit képvisel, ami meglepő lehet az Eurovízión. Lydon pedig minden kritériumnak megfelel. Mooney szerint Lydon tökéletes választás, „ír szülőktől származik, és Londonban él az Egyesült Királyság egyik legbizonytalanabb időszakában”.

(via hvg.hu, NME)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top