Szabadidő

Leizzadsz, ha megnézed, hogyan készül a Star Wars sztárja a legújabb filmre

A legújabb Csillagok háborúja-filmet december közepén mutatják be világszerte, aki azonban nehezen bírja a várakozást, nézze meg a videót, amelyen Daisy Ridley gyakorol a fénykardpárbajokra.

Daisy Ridley nevét a 2015-ben bemutatott Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő című folytatásban ismerhette meg a világ. Azóta abszolút A listás sztár lett, aki olyan alkotásokban szerepel, mint például a Gyilkosság az Orient Expresszen.

A színésznőről hétvégén került fel a YouTube-ra az alábbi videó, amelyen látható, hogyan készül a Magyarországra idén december 14-én érkező Star Wars: Az utolsó Jedik című folytatásra.

„Daisy arra a jelenetre edz, amikor a nézők által már ismert szigeten gyakorol, először egy bottal, aztán rájön, hogy ott van neki Luke Skywalker fénykardja is” – mondja a videón Rian Johnson, a legújabb epizód rendezője.

„Három napot szántam az edzésre, de ő mindent elsajátított körülbelül másfél óra alatt” – tette hozzá a vívójelenetek koreográfiájáért felelős Lian Yang. „Nagyon gyorsan tanul.”

A videón megszólal a Captain Phasmát alakító Gwendoline Christie, a legújabb Star Wars-filmek egyik főgonoszát megszemélyesítő Adam Driver, illetve a Daisy Ridley szövetségesét, Finnt életre keltő John Boyega is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top