Szabadidő

Jó vagy a kvízekben? Gyere, és nyerj designer bögrét az NLCafé mobilalkalmazással!

Ha még nem töltötted le az NLCafé mobilalkalmazást (itt éred el iOs készülékre, itt pedig Androidra), akkor most mutatunk még egy okot, amiért érdemes azonnal letöltened! Elindult ugyanis a szuper kvízjátékunk, amellyel napi egy kérdésre válaszolva minden héten megnyerheted az NLCafé logójával díszített bögrét! Képzeld csak el, milyen klassz lenne reggelente az NLCafé olvasgatása közben egyedi NLCafé-s bögréből kortyolgatni a kávédat!

 

Ha a hét minden napján brillírozol a játékban (tehát mindennap helyes választ adsz), akkor a hétvégén hétszeres eséllyel  (minden helyes válasz egy-egy újabb lehetőség, amivel bekerülsz a sorsolási kalapba) pályázol az NLCafé-s bögrére. A bögre kétféle szuper csajos designnal készült, így ha ha neked kedvez a szerencse rövidesen az egyedi NLCafé-s bögrédből ihatod majd a kedvenc forró italodat. 

Töltsd le a NLCafé alkalmazást, kapcsold be az értesítéseket, így mindennap küldünk emlékeztetőt az új kérdésről, amire több lehetséges válaszból kell eltalálnod a helyeset. Az alkalmazás azonnal megmondja, hogy jó választ adtál-e a kérdésre, és azt is mutatja, hogy azon a héten hány jó válaszod lesz. Ha esetleg elrontanád a kérdést, akkor sincs baj, már egy helyes válasszal is nyerhetsz. Persze mi arra buzdítunk, hogy naponta játssz, mert így az esély is nő! 

Az NLCafé alkalmazásban egyébként a kvízes játék mellett rengeteg újdonsággal várunk! Böngészheted legjobb cikkeinket, elolvashatod a napi horoszkópodat, megtudhatod, hogy milyen lesz az időjárás, és a top a sztorijainkról sem maradsz le. Töltsd le te is az alkalmazást a mobilodra, és játssz minden héten az egyedi NLCafé designer bögréért! 

Készen állsz, hogy bebizonyítsd, hogy mennyire vagy jó a kvízekben? Hajrá! Mi drukkolunk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top