nlc.hu
Szabadidő
lottónyeremény kifizetése

Máig nem kapta meg nyereményét egy lottónyertes

Az angol nő három fontért vett kaparós sorsjeggyel nyert tízezret, de a nyeremény máig nincs a birtokában.

Miután nyert, Jennifer Gotthard azonnal felvette a kapcsolatot a LOTTO-szervező National Lotteryvel a nyeremény átvétele miatt – de öt héttel később sem kapott semmit – írja a The Sun. A Cleveleysben élő nő ezt mondta: „Rendkívül frusztráló. Több mint egy hónap telt el és még mindig nálam van a kaparós sorsjegyem,

egy fillért sem kaptam a 10 000 fontos nyereményemből.”

A szerencsejáték szervező egyelőre azt sem tudta megmondani, hogy valóban nyert-e Jennifer, vagy sem.

Máig nem kapta meg nyereményét egy lottónyertes

„Nyilván nagy a hátralékuk, ezért nem sikerült ellenőrizniük az enyémet. A minap beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy csak várnom kell.” Pedig lenne helye a forintban több, mint négy és félmilliónak: Jennifer nemrég elvált, ami eléggé megreccsentette, úgyhogy egy anyukájával közös nyaralást mindenképpen szeretne. Emellett pedig az adósságait törlesztené.

A National Lottery képviselője szerint

Jennifernek azért kell várnia, mert nemrégiben megváltoztatták a kifizetési szabályokat. Azóta az 500 és 50 000 font közötti, közepes nyeremények már nem vehetők fel a postán, ami megnehezíti a tranzakciót. A National Lottery amúgy egészen meglepő módon gyorsítaná fel a kifizetéseket: nemrégiben olyan eljárást kezdtek tesztelni, ami során az ezer font alatti nyeremények igénylése esetén többé nem is kell beküldeni a nyertes szelvényt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top