Szabadidő

Különös videó került elő egy amerikai ufóészlelésről

Egy pilóta szerint az azonosítatlan repülő tárgy nem evilági jelenség volt az égen.

Most hoztak nyilvánosságra egy 2004-ben készült felvételt, amely egy amerikai vadászgép pilótafülkéjéből készült San Diego közelében. A videón azonosítatlan repülő tárgyat vagy tárgyakat követ a pilóta – írja az Index.

A pilótafülkében rögzített beszélgetés szerint a pilóta drónoknak véli a furcsa jelenségeket. Elmondja azt is, hogy egy egész flottát lát, amely a széllel szemben repül. Bár nem biztos abban, amit lát, megjegyzi, hogy a tárgyak a levegőben elkezdenek forogni.

Egy pilóta később azt mondta, „ez nem evilági jeleség volt”. Az nem derült ki, hogy a felvételen látható tárgyakat sikerült-e azonosítani.

A Pentagon ufókutató részlege hivatalosan 2007 és 2012 között működött, de nem hivatalosan, és külön büdzsé nélkül ma is létezik. A programból előkerült dokumentumok ismeretlen repülő tárgyakkal foglalkoznak.

Egy MIT-s tudós, aki korábban NASA-alkalmazott volt, azt mondta, a furcsa jelenségeknek többnyire prózai magyarázatuk van, ha egyáltalán sikerül megmagyarázni őket. Az emberek viszont nem értik, hogy a tudományban rengeteg dolog marad magyarázat nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top