Szabadidő

Angyalba szerelmes, mitikus hőst csinálnak Zámbó Jimmyből

Az első hírekkel ellentétben Pintér Tibor nem önéletrajzi történetet visz színpadra a készülő Jimmy-musicalben, hanem a 2001-ben meghalt énekest egy fiktív sztoriban mitikus hősként mutatja majd be. Eszerint az általa alakított Zámbó Jimmy egy angyalba lesz szerelmes, és Pintér a szerelmi szállal a Király halálának okára is alternatív választ fog adni.

Korábban megírtuk, hogy már készül a Zámbó Jimmy életét bemutató zenés színdarab, amelynek főszerepét a lovas színház megalapítója, Pintér Tibor fogja alakítani. Zámbó fia és özvegye jóváhagyták a február elejére tervezett musical ötletét, amely az előzetes hírekkel ellentétben nem az énekes életét mutatja be a karrierje kezdetétől egészen a 2001-es végzetes szilveszteri éjszakáig, amikor az előadó fejbe lőtte magát, hanem egy szerelmi történettel kíván alternatív magyarázatot adni Jimmy halálára.

Pintér Tibor víziójában Zámbó Jimmy egy mitikus hős, aki egy angyalba szeret bele. A színész így nyilatkozott erről a Borsnak: „Nem szerettem volna Jimmy életéből egy életrajzi sztorit színpadra vinni, ezért inkább azt találtam ki, hogy egy szerelmi történetet dolgozok fel. Van egy démoni titokzatos nő, aki mindenhová követi Jimmyt, az egész életét, karrierjét, családalapítását végigköveti. Ő egy angyal, aki azért lehet a Földön, hogy megtalálja a boldogságot. Jimmyvel csak úgy lehetnek együtt, ha lemond a halhatatlanságáról. Ezt megteszi, de mire visszaér a Földre, Jimmy nem bírja elviselni a várakozást, és fejbe lövi magát, hogy ő angyalként lehessen a lánnyal. Így fordul a kocka, szerelmük soha nem lehet teljes.”

Pintér Tibor már azt is kitalálta, hogy kit szeretne az angyal szerepében látni, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban jött rá, hogy Tóth Andi tökéletes lenne a Jimmyt imádó nő szerepére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top