Szabadidő

Antal Nimród überelte saját magát, A Viszkis lenyomta a Kontrollt

A Viszkis nem veszít a lendületéből – sőt, Antal Nimród megtörtént eseten alapuló akciófilmje különleges rekordot döntött meg a két ünnep között: a rendező sajátját.

Az Ambrus Attila életét feldolgozó filmet, A Viszkist ugyanis már többen látták a hazai mozikban, mint Antal Nimród 2003-ban készült, azóta is kultikus tisztelettel övezett első rendezését, a Kontrollt.

A Viszkis bő egy hónap alatt gyűjtött több mint 275 ezer nézője nemcsak egy magyar, hanem egy amerikai film esetében is különleges, ritka esemény itthon, és a hírnek természetesen a rendező is nagyon örül. „Számomra a mozi nem filmek versenye; nem az eredmények egymáshoz való méricskélése dönti el, hogy melyik jó vagy rossz, de az persze nagyon jó érzés, hogy ez a történet megragadta a nézők figyelmét: ezt nagyon köszönöm a munkatársaim nevében is, és nagyon remélem, hogy fogok még otthon forgatni” – mondta Antal Nimród. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top