Szabadidő

Hétfő reggel ez a macska te vagy! Meg mi is. Meg mindenki

Japán fővárosában él ez a cica, amely tökéletesen bemutatja azt, amire mindenki vágyik a hét első napján.

A Busao nevű jószág és gazdája Tokióban élnek, ahol jelenleg elég kemény hideg uralkodik, nem véletlen, hogy a macska a sintoista vallás szellemeinek kijáró tisztelettel és imádattal bámulja… a hősugárzót.

Busao napi rituáléja: órák hosszat így melegíti magát (Fotó: Bored Panda)

„Nagyon hideg van most errefelé” – mondta Tan Ryuji, Busao gazdája a Bored Pandának nyilatkozva. Ezt készséggel el is hisszük neki.

A tappancsoknak is jár egy kis melegség (Fotó: Bored Panda)

Bár azt nem tudjuk, hogy a négylábúnak hány szál bajsza veszett oda a hősugárzóval való ölelkezés közben, biztosak vagyunk benne, hogy történt hasonló baleset, főleg, hogy Busao gyakorlatilag tetszőleges ideig képes folytatni a képeken látható gyakorlatot.

Azért csak óvatosan a rácsnál! (Fotó: Bored Panda)

Tan azt is elárulta, hogy a macska az Ibaraki prefektúra utcáin kóborolt, mielőtt befogadta volna. Életkora ugyan pontosan nem tudható, de gazdája szerint nagyjából 9 éves lehet.

A Nirvána valami ilyesmi lehet (Fotó: Bored Panda)

Busao rendkívül népszerű az interneten, Facebook-oldalát és Instagram-csatornáját is ezrek kísérik figyelemmel. A képek között egy másik cukiságot, egy akita fajtájú kutyust is találni, érdemes körülnézni bármelyik oldalon.

Elérte az üzemi hőmérsékletet, itt az ideje egy kis szunyálásnak! (Fotó: Bored Panda)

A cicának köszönjük a hétindítást! Busao az alábbi fotóval búcsúzik most, mert tudja, hogy legszívesebben mindenki követné a példáját így hétfő reggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top