Szabadidő

J. K. Rowling elárulta, hogy melyik a kedvenc Harry Potter-teóriája

A rajongók egyre különlegesebb Harry Potter-teóriákkal állnak elő, J. K. Rowling elárulta, hogy melyik a kedvence.

J. K. Rowling elárulta a Twitteren, hogy melyik a kedvenc Harry Potter-teóriája azok közül, amelyeket az évek során a rajongók találtak ki, és töltöttek fel az netre. A varázslótörténetek írója elmondta, hogy igazán ötletesnek gondolja azt az elméletet, mely szerint Dumbledore maga a halál. Hogy mire is gondol pontosan? Máris mondjuk!

Még évekkel ezelőtt a Tumblren volt elérhető egy írás, mely a Harry Potterben fellelhető 3 testvér meséjét taglalja. A mesében a testvérek a halál három különböző ereklyéjét birtokolják, vagyis a bölcsek kövét, a láthatatlanná tévő köpenyt és a mindent legyőző bodzapálcát.

Az egyik rajongó szerint a három testvér története visszaköszön a Harry Potterben is. Szerinte Voldemort az a testvér, aki mindennél jobban szomjazik a hatalomra, vagyis a pálcára. Piton az a testvér, aki egész életében a régen elvesztett szerelmét óhajtja újra látni, míg Harry Potter az a testvér, aki a láthatatlanná tévő köpeny segítségével cselezi ki a halált. A halál pedig nem más, mint Dumbledore, aki már várta Pottert az utolsó részben, amikor a King’s Cross pályaudvarra került, mikor Voldemort megsebesítette.

Szerinted is izgalmas ez a teória?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top