Szabadidő

Horrort vetítettek a gyerekfilm előtt a moziban

A szülők alig győzték befogni gyerekeik szemét és fülét.

A Nyúl Péter című mesefilmre ültek be gyerekes családok a minap egy moziba az ausztráliai Perthben. A film előtti a szokásos reklámblokkban azonban levetítették a Hereditary című horrorfilm trailerét, melyben többek között égő ember és koporsóban fekvő holttest is látható.

A Nyúl Péter című mesefilmre váltottak jegyet a családok

A szülők alig győzték eltakarni gyerekeik szemét és fülét, miközben a nézőtérről kiabáltak a vetítőbe, hogy állítsák le a trailert.

Néhány kimentek a teremből, és szóltak a mozi alkalmazottainak, akik azonban nem igazán tudták, hogy mit kell tenniük. Végül egy vezető érkezett, aki lekapcsoltatta a vetítést, és elnézést kért a nézőktől. Kompenzáció gyanánt ingyen jegyeket osztottak a vetítés résztvevőinek, ám egy szülő arról számolt be, hogy hazafelé vették észre: a kupon még aznap lejárt.

A mozihálózat szóvivője közölte, hogy vizsgálják a történteket, és mindet megtesznek annak érekében, hogy többé ne fordulhasson elő ilyesmi. A lejárt jegyekkel kapcsolatban azt mondta: elképzelhető, hogy a dátumban rossz évszámot adtak meg, de a kuponok 12 hónapig akkor is beválthatók.

watoday.com.au

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top