Szabadidő

„Legalább egyszer az életben szeretnék olyan jól kinézni, mint Katalin a szülés után”

Katalin hercegné alig hét órával harmadik gyereke születése után tökéletes külsővel lépett a nagyközönség elé. A képekre válaszul most hús-vér anyák mutatják meg, hogy néztek ki a szülés után. Tanulságos gyűjtés.

Katalin hercegné hétfőn, helyi idő szerint dél után egy perccel hozta világra harmadik gyerekét, egy makkegészséges kisfiút, akinek – mint az pénteken kiderült – a Louis Arthur Charles nevet adták. Katalin alig hét órával a szülés után tökéletes külsővel lépett a nagyközönség elé, hogy megmutassa újszülött kisfiát.

Hiába volt a hercegné valóban sugárzóan szép a lépcsőn állva, kezében újszülött kisfiával, sokan kiakadtak rá. Méghozzá épp a tökéletes haja, a hibátlan sminkje és a nagy műgonddal kiválasztott öltözéke miatt. A kritikusok szerint nagyon rossz üzenete van annak, hogy a hercegné ilyen mesésen nézett ki órákkal egy olyan embert próbáló esemény után, mint a szülés.

„Katalin fotói az üzenetet közvetítik a leendő anyukáknak, hogy kutya kötelességük tökéletesen kinézni a szülés után. Hogy teljesen normális vagy legalábbis elvárható, hogy órákkal a gyerekük születése után tökéletes külsővel pózoljanak, mintha mi sem történt volna” – írja a képek alatt az egyik hozzászóló.

Katalin hercegné fotóira válaszul a különböző közösségi oldalakon (a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is) hús-vér anyukák vállalták, hogy megmutatják, hogyan néztek ki ők a szülés után. Mutatjuk a gyűjtést:

The reality of 7 hours after giving birth 😂 #katemiddleton #royalbaby #reality #son #expectationvsreality #almost1year

Yve Jones (@yvejones) által megosztott bejegyzés,

Expectation vs Reality 😩😩😂😂

ruthannieparnell (@ruthannieparnell) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top