Szabadidő

Fürdőbelépőkre “menekíthetők” a számlánkon ragadt SZÉP-kártyás pénzek

Méghozzá egy nagyon egyszerű "trükkel".

A 2016-os év folyamán a munkaadók által a SZÉP-kártyákra feltöltött juttatásokból két héttel ezelőtt még 4,3 milliárd forint hevert a számlákon, ezt az összeget pedig a hónap végéig, május 31-ig lehet elkölteni – hívta fel rá a figyelmet a Termál Online.

Ennek egy jelentős részét feltehetőleg a hosszú hétvégén már elköltötték, hátra van még ráadásul a pünkösdi hosszú hétvége is. Azoknak sem kell azonban aggódniuk, akik a hó végéig semmiképpen nem tudják elkölteni ezt a pénzt, a fürdők ugyanis “legális kiskapukat jelentenek” – írja a portál.

A fürdők nagy részében meghosszabbíthatjuk a SZÉP-kártyás pénzek érvényességét. Ehhez mindössze annyi kell, hogy május 31-ig ajándékutalványt vagy bérletet vásároljunk valamelyik fürdőben. Egyes helyeken arra is lehetőség van, hogy későbbi felhasználásra vásároljunk fürdőbelépőt. A bérletek érvényessége akár egy éves is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top