Szabadidő

Új bajnok az értelmetlen hobbik versenyén: egyetemre nem járt, de a diplomaosztóra elment

Jaron Myersnek 38 dollárjába került, hogy dísztalárba öltözve részt vehessen városkája egyetemének diplomaosztóján. Örülünk, hogy jól érezte magát.

Az amerikai Jaron Myers komikusként dolgozik. Fejébe vette, milyen jó móka lenne, ha átvenne egy diplomát szülővárosa egyetemén, noha négy éve nem jár semmilyen egyetemre, és azt a korábbit sem végezte el. 38 dollárba, vagyis mintegy 10 ezer forintba került a dísztalár és a négyzet alakú sapka a helyi könyvesboltban, és még valamennyi aprópénzt is leszurkolt a nyomtatott névjegykártyáért. 

Azt írja, a torkában dobogott a szíve, hogy beengedik-e a ceremóniára, de minden simán ment. Sőt meg is kapta a diplomáját, igaz, nem név szerintit, inkább csak egy oklevelet. Akcióját alaposan dokumentálta is a Twitteren és az Instagramon.

Miután kiderült, miben mesterkedett, többen nekitámadtak, de sietett eloszlatni a félreértéseket: „Távol álljon tőlem, hogy ne adjam meg a tiszteletet azoknak, akik kitartó tanulással szerezték meg a diplomájukat. Remélem, az ő érdemeikből az én tréfám nem von le semmit.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top