Szabadidő

Nudista strandok az idei nyárra

A nudizmus vagy naturizmus hívei hazánkban is megtalálhatják a nyári strandjaikat, ahol háborítatlanul hódolhatnak a természet szeretetüknek teljes egészében szabadon hagyott bőrfelülettel. Összegyűjtöttük, hol engedhetik el magukat totális nyugalomban.

A nudizmus nem egyenlő az öncélú meztelenkedéssel, illetve jó ha tudjuk, hogy nem csak szexuális együttlét alkalmával szabadulhatunk meg összes ruhadarabunktól. A naturisták vagy nudisták pont ezt hirdetik: a testünkön nincs szégyellnivaló, élvezzük hát a természetközeli nyaralást, sportolást szabadon, kötöttségek nélkül!

Nudista strandok itthon

Délegyháza – Oázis kemping

Hála az Oázis kempingnek, kis hazánk jó ideje nemcsak Közép-Európa legnagyobb tavával, a Balatonnal büszkélkedhet, de nálunk van a térség legnagyobb naturista kempingje is, mégpedig Délegyházán. A valamikori bányatavak által határolt területen kemping, strand, játszótér és számtalan sportolási lehetőség várja a nudista nyaralókat.
További infók: ITT

Nudista

Balatonberény – naturista strand

Kempinggel egybekötött nudista strand várja a a Balatonhoz érkezőket. Nádassal, fákkal övezett területen zavartalan a meztelen fürdőzés, strandolás a Balaton déli partján. Büfével, napozási, sportolási lehetőségekkel és különféle rendezvényekkel.
További infók: ITT

Sziksósfürdői naturista strand

A Szegedhez közeli nudista strand a környékbeli naturisták kedvenc pihenőhelye. Számtalan sportlehetőségen túl (csocsó, teke, pingpong, strandröplabda, tollaslabda) van szauna, jakuzzi és konditerem is. A legkisebbeknek játszótér, játszószoba és vízi játékok.
további infók: ITT

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top