nlc.hu
Szabadidő

Nudista strandon önkielégített, lelőtték puskával

Vadászpuskával lőtték le a nudista strandon önkielégítő férfit

Az eset Franciaországban történt, ahol egy 76 éves férfi nem vette jó néven, hogy egy 46 éves férfi a nudista strandon önkielégíteni kezdett egy nő előtt.

A Grand Parc de Miribel-Jonage park naturista strandja Lyon külvárosában található. Szombaton egy középkorú férfi kezdte el zaklatni és fenyegetni az ott strandolókat, majd az egyik női vendég előtt onanizálni kezdett. Ekkor ment oda hozzá a strand egyik törzsvendégének számító 76 éves férfi. Heves szóváltás után az idősebb férfi felajánlotta, hogy intézzék el máshol a konfliktusukat, de a fiatalabb nem akart tágítani – foglalja össze a 444.

Önkielégítésre készen

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Ezután az idősebb férfi elővett egy vadászpuskát, és abból három lövés adott le, melyek közül az egyik mellkason találta a zaklatót. A rendőrség szerint a 76 éves férfinak volt engedélye a fegyverre, de az nem vonatkozott arra, hogy a strandra is magával vigye. A rendőrségnek nem állt ellen, amikor odaértek, azonnal megadta nekik magát. Szándékos emberölés miatt nyomoznak az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top