Szabadidő

Havonta vált hobbit a férfi, azt állítja, 30 nap alatt bármit megtanul

Salsa, hegedű, stand-up comedy vagy spanyol, Max Hertan bármit szívesen megtanul.

Azt mondják, az élethosszig tartó tanulás korát éljük, melyben a siker kulcsa az új készségek elsajátítása. Max Hertan, 29 éves vállalkozó erre a filozófiára tette fel az életét: a férfi 30 naponta kitalál egy új hobbit, amit igyekszik mindent beleadva elsajátítani.

Max Hertan (@maxhertan) által megosztott bejegyzés,

Max tanult már salsázni, hegedülni, stand-up előadást csinálni, spanyolul, meditálni, most pedig épp a tökéletesen kidolgozott test felépítésén munkálkodik. Minden új készség vagy hobbi megtanulására 30 napot ad magának, a folyamatot pedig youtube-csatornáján dokumentálja.

Max Hertan (@maxhertan) által megosztott bejegyzés,

A tudomány véleménye megoszlik arról, mennyi időbe telik mire az ember elsajátít egy új készséget: állítólag 20 óra is elég, hogy valamit megtanuljunk, egy új szokás 21 nap alatt válik a sajátunkká, mesteri szintre pedig 10 ezer óra gyakorlással fejleszthetjük. Max a 30 napos módszerre esküszik. Persze ez a tevékenységtől is függ: a srác azt mondja, a stand-up comedyvel szenvedett a legtöbbet, míg a legkönnyebben a meditáció művészetét sajátította el.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top