Szabadidő

Ki képes becipzározott hátizsákban magára hagyni egy kiskutyát?!

A bokorban, összecipzározott hátizsákban hagyott kiskutya valószínűleg egész éjszaka a hidegben remegett, mielőtt megtalálták.

Egy Boston külvárosában lakó nő először nem akart hinni a szemének, amikor munkából hazafelé sétálva egy mozgó hátizsákra lett figyelmes az egyik bokor alatt. Amikor kinyitotta, még jobban elcsodálkozott, mert egy kis barna kutyus kandikált ki belőle, akit szemlátomást azért tett le elhagyatott helyen a gazdája, hogy ott elpusztuljon a becipzározott hátizsákban.

A nő azonnal elvitte egy állatmenhelyre a kiskutyát, ahol orvos is megvizsgálta. Semmi nyoma nem volt annak, hogy a kutyus beteg lenne, viszont a hidegben töltött éjszaka alatt teljesen átfagyott. Mivel egy Jane márkájú fekete hátizsákban találtak rá, a menhely dolgozói Jane-nek nevezték el a kiskutyát, és azonnal elkezdtek neki új gazdit keresni. Bár sokan szerették volna örökbe fogadni az édes kis jövevényt, a menhely választása végül egy nyugdíjas rajztanárnőre esett, aki most már minden idejét a kis Jane-nel tölti. 

(Forrás: Thedodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top