Szabadidő

Ez a süket macska fogja megjósolni a focivébé eredményeit

Achilles egy korábbi kupán tévedhetetlennek bizonyult, most pedig már javában tanulmányozza a vébén részt vevő csapatokat.

A focirajongók már javában hangolódnak a csütörtökön kezdődő oroszországi futball-világbajnokságra. Achilles, a médium macska pedig arra edz, hogy megjósolja a meccsek eredményét – közölte az Euronews.

A cica a szentpétervári Ermitázs múzeum lakója, és a felkészülése során a csapatok zászlóit tanulmányozza. Az állat orvosa szerint Achillesnek azért kiemelkedő a jóstehetsége, mert süket, így nem befolyásolják a szurkolói vélemények.

A médium macska a szentpétervári meccsek kimenetelét fogja megjósolni a mérkőzések reggelén. Két egyforma étellel teli edényt tesznek elé, a pályára lépő csapatokat egy-egy zászlóval jelzik majd. Amelyik edényt választja a cica, az a válogatott fog nyerni.

Achilles korábban már bizonyította jóstehetségét, a tavalyi Konföderációs Kupa szentpétervári eredményeit kivétel nélkül megmondta előre. Még a döntetlennel sem tudták átverni, mert aznap egyik edényhez sem nyúlt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top