Szabadidő

A gatyájánál matatott ez a szakállas férfi a villamoson, keresi a rendőrség – videó

Szorosan odaállt egy nő mellé, pedig egyáltalán nem voltak sokan a villamoson. Egy szemüveges, szakállas, 30 év körüli férfit keresnek.

Szeméremsértés vétség gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a II. kerületi rendőrkapitányság. Egy férfi június 4-én 10 óra 30 perc körül a második kerületben közlekedő villamoson szeméremsértő módon viselkedett – közölte a Police.hu.

A rendőrségi felhívás ugyan nem tér ki rá, de a felvételeken látszik, hogy a 4-6-os villamoson történt az eset. A férfi szorosan egy nő mellé áll – miközben egyáltalán nem voltak sokan a villamoson –, és elkezd a gatyájánál matatni.

Íme a videó róla:

Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete hajú, szakállas, szemüveges férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor kék inget és sötét nadrágot viselt.

Egy 30 év körüli férfit keresnek (Fotó: Police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top