Szabadidő

Most neked is lehet igazi rendőrautód – indul a rendőrségi kocsik árverése

Ha mindig is valódi rendőrautóra vágytál, eljött a te időd, ugyanis a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elárverezi a megunt szolgálati autókat és egy vagon alkatrészt is. Lada Nivák, Volkswagen Borák, Transporterek bagóért.

Nyilvános árverést hirdetett július 19-ére a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság: 37 darab használatból ideiglenesen kivont járművet és feleslegessé vált alkatrészeket értékesítenek. A felhívás szerint a kocsikat legszívesebben csomagban értékesítené a rendőség, de ha úgy nem kellenek senkinek, akkor akár darabonként is megvásárolhatók az autók.

Több Opel Astra is van a listán. MTI-fotó: Czeglédi Zsolt

Az árverésre kínált autók kettő kivételével mind üzemképesek, a többség érvényes műszakival rendelkezik. Típus tekintetében az elmúlt évtizedek rendőrautói mind megtalálhatók a palettán a Lada Nivától kezdve a VW Borán és Transporteren keresztül az Opel Astrákig és a Skoda Octaviákig.

Eladnak egy autópályára szánt elfogóautót, egy RS Octaviát, illetve a határrendészek nagy kedvencét, egy Nissan Pathfindert is.

A volt rendőrautókat az árverés előtti két napon személyesen is meg lehet tekinteni a „Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Szekszárd, Tartsay V. u. 2. szám alatti objektumában.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top