Szabadidő

Gang bang melegpornó-forgatás után kérte meg párja kezét

És még mondják, hogy a romantika halott!

Még hogy a pornófilmekből hiányzik a romantika!… Úgy látszik, ez is csak ízlés kérdése. Brian Bonds pornószínész például éppen egy gang bang melegpornó forgatásán érezte úgy, hogy elérkezett a pillanat: itt az ideje megkérnie barátja, a szintén felnőttfilmes Mason Lear kezét – írja a Vice.

Bonds és Lear éppen egy nyolc másik férfival közösen forgatott jeleneten voltak túl, amikor a nagy eseményre sor került. A rendező alighogy kimondta, hogy „Ennyi!”, Bonds máris féltérdre ereszkedett szíve választottja előtt, Lear pedig azonnal igent mondott.

A fiatal jegyespár egy fotót is posztolt a gyűrűről a Twitteren:

A nem mindennapi eljegyzés kapcsán persze rengeteg elítélő megjegyzést is tettek a hozzászólók. Sokak szerint ugyanis Bonds nem éppen a legszebb pillanatot választotta arra, hogy feltegye a nagy kérdést. A pornószínész azonban gyorsan kiosztotta a gyűlölködőket:

Így akartam megkérni a leendő férjem kezét, a barátaim körében, egy őrült nagy szórakozás után, egy másfél hónapos turné végén. Lesz*rom, hogy mit gondolnak a konzervatívok vagy bárki más. Megharcoltunk a jogainkért, hogy azt szeressük és azt vegyük el, akit csak akarunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top