Szabadidő

Kígyótámadásnak köszönheti a giganyereményét

Hüllőveszély miatt csak egy későbbi játékra tudott fogadni, de sokkal jobban járt.

Egy marylandi nő állítja, nem ő vitte volna el a csaknem 30 ezer dolláros jackpot nyereményt, ha nem tartóztatja fel egy kígyó, majd nem menti meg az életét a bátor beagle kutyája. A 63 éves szerencsejátékos asszony pontosan 29.295 dollárral (átszámítva 8 millió forinttal) gazdagodott. Mint elmondta, éppen elindult, hogy játsszon a Maryland Lottery Racetrax virtuális lóversenyen, amikor egy kígyó tűnt fel a bejárati ajtaja előtt, ezért inkább visszasietett a házba.

A kígyó nagyon megijesztett” – vallotta be a nő, aki körülbelül egy órát rostokolt odahaza, amíg el nem múlt a veszély. Ekkor kiküldte Buddyt, a beale kutyáját, hogy nézzen körül. Az eb össze-vissza szimatolt az ajtó körül, de a hüllő felszívódott, a szerencsejátékos asszony pedig végre elindulhatott a lottózóba, hogy megjátssza szerencseszámait (8, 9, 10 és 12). A csúszás miatt csak egy későbbi játékba tudott bekapcsolódni, de végül ezzel vitte el a főnyereményt.

Forrás: UPI

Sőt a szerencse a családban maradt! A nyertes nő férje ugyancsak nagy Racetrax-rajongó, neki 725 dollár (átszámítva mintegy 200 ezer forint) ütötte a markát, amikor megállt a házaspár egy lottózónál útban, hogy átvegyék az asszony giganyereményét.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top