Szabadidő

Magyarországra jön a Buckingham-palota startup versenye

A legjobb csapat nemcsak a nemzetközi körforgásba kerülhet be a Pitch@Palace révén, de a brit királyi család tagjai előtt is bemutathatja a vállalkozását.

II. Erzsébet brit királynő fia, Andrew yorki herceg a Design Terminalt bízta meg azzal a feladattal, hogy az általa alapított Pitch@Palace startup versenyt a közép-európai országok közül elsőként, szeptemberben Magyarországon rendezze meg.

A Pitch@Palace startup verseny 2014-es megalapítása óta aktívan hozzájárul az innovatív vállalkozások és ötletek fejlesztéséhez. A globális hálózatban részt vesznek nemzetközi befektetők, mentorok és az üzleti élet számos szereplője, most hazánkban jelenthet kiugrási lehetőséget a fiatal magyar vállalkozók számára.

A magyarországi döntőben a legjobb 12 csapat mutatkozhat be a közönség, a hazánkba látogató yorki herceg és a brit királyi palota képviselői előtt.

A legjobb csapat díja, amellett, hogy bekerülhet a nemzetközi körforgásba, egy életre szóló élmény is, hiszen a globális döntő keretén belül vállalkozását a brit királyi család tagjai előtt mutathatja be a St. James-palotában.

A versenyre a Pitch@Palace hivatalos oldalán lehet jelentkezni augusztus 19-ig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top