Szabadidő

8 ultramenő vízipisztoly, hogy a te gyereked legyen a legvagányabb gangszta a strandon

Miután a lövészetből lassan nemzeti ügy lesz, és jó eséllyel iskolai lőtereken szívhatják magukba gyermekeink a hazafiasságot, arra gondoltunk, hogy miért ne kezdhetnék a menőzést már nyáron a medencében, esetleg a Balaton vagy szerencsésebbek esetében egy tenger partján. Ezekkel a vízipisztolyokkal bármelyik kiscsávó a medence rémévé válhat.

A sorozatlövő nagyágyú

Van csodálatosabb annál, amikor egy gyerekjátékot a gyártói Harci szörnyetegnek (Battle Monster) neveznek el? Aligha. Ha egy valódi AK–47-et tartanék a kezemben, de valaki rám szegezne egy ilyen mordályt, én akkor is megijednék. Bónusz: a fegyver ráköthető egyenesen a kerti slagra, hogy sose fogyjon ki a vízsugárból.

A klasszikus gengszter

Ha srácunk az a fajta csávó, aki még a medencébe is legszívesebben öltönyben, nyakkendőben és kalapban menne, nincs más választásunk, mint ez a vízsugarat lövő klasszikus gengszterfegyver, a Tommy Gun. A rossz hír, hogy a gyártók eléggé benézték a célközönséget ezzel a kissé bizarr színválasztással.

Egy klasszikus gengsztergéppisztoly

Egy klasszikus gengsztergéppisztoly

A nyílpuska

A kereskedelmi forgalomban Nerf Super Soaker Tri Strike Crossbow Soaker (ezt ki jegyzi meg?) névre hallgató termék nyílvessző helyett ugyan vizet lő, de azt egyszerre három lyukon, három különböző irányba. Ezzel a stukival felszerelkezve gyermekünk garantáltan lealázza a vízben a többi kiscsávót.

A hosszú stuki

Van, akinek a vízben is a méret a lényeg. Ezt a hosszú, de elegáns vízifegyvert a felhasználói leginkább amiatt dicsérik, mert jó messzire lehet vele lőni. Kategóriájában olcsónak számít, viszont kicsi a tára, ezért gyakran kell újratölteni, így azoknak a lurkóknak javasoljuk, akik inkább a találatok pontosságát tartják szem előtt, nem a kilőtt víz mennyiségét.

Hosszú és halálos

Hosszú és halálos

A tűzoltó

Ha a gyerek nem viseli jól, hogy a vízipisztoly tartályát időről időre újra kell tölteni, ideális megoldásnak tűnik a tűzoltófecskendő, ami a háton viselhető tartályával elintézi, hogy amíg az ellenfél újratölt, gyermekünk vígan megnyerje a vízifegyvercsatát. Persze nem árt hozzá egy stramm kölyök, aki bírja a tartály súlyát, de azért a bónuszként adott tűzoltósityak sem utolsó érv a vásárlás mellett.

A kifogyhatatlan

A kifogyhatatlan

Az UZI

Egy vallomás következik: gyerekkoromban évekig egy Chuck Norris-film (az USA invázió) plakátja alatt aludtam el, melyben hősünk két tüzelő UZI géppisztolyt tart a kezében, mögötte pedig a lángoló Szabadság-szobor látható. Ez a vízipisztoly UZI ugyan semmi különöset nem tud, de már attól is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy a nagy Chuck ilyenekkel irtotta az Amerikát támadó terroristákat.

A Chuck Norris-os.

A Chuck Norris-os.

Önvédelmi, női vizipisztoly

A fiúk állandóan azzal szórakoznak, hogy nyakon spriccelik vízzel a kislányunkat? Ezt nem lehet válasz nélkül hagyni! Itt a retikülben is kényelmesen elférő, aprócska, nőies vízipisztoly. Természetesen több különböző színben is kapható.

A kis ügyes.

A kis ügyes.

A jeges terror

Ha nem a te gyereked a legjobb céllövő, és általában alulmarad a vízipisztoly-viadalokban, adhatsz neki egy helyzeti előnyt, amivel garantáltan ő kerül ki győztesen a medencés küzdelemből. A Super Soaker Arctic Shock ugyanis egy jégtartállyal rendelkezik, aminek köszönhetően jéghideg vizet zúdíthat a kölyök az ellenre. Vagányság a köbön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top