Szabadidő

A jegygyűrűje vethet véget a debreceni focista szezonjának

A szlovák Erik Cikos nem tudta levenni a gyűrűjét a meccsen, ékszerben viszont tilos játszani, így a kispadról követte a játékot. Három éve házas, eddig nem okozott gondot a gyűrű.

Még az amerikai sportcsatorna, az ESPN is beszámolt arról a komikus jelenetről, amely a Debrecen–MTK NB I-es focimeccsen történt. A hazai csapat szlovák válogatott játékosa, Erik Cikos nem tudta levenni a jegygyűrűjét az ujjáról, így nem is léphetett pályára.

A szabályok szerint ékszerben nem lehet focizni, ezért a sportolót figyelmeztette a játékvezető. A csapat stábja még folyékony szappant is bevetett, de hiába, a gyűrű nem jött le – írja a Blikk.

Örülök, hogy így ragaszkodik szerelmünk jelképéhez, de az az igazság, hogy évek óta nem tudja levenni az ékszert

– mondta a lapnak a focista felesége.

Azt is elárulta, hogy három éve házasok, de még sosem okozott gondot a meccseken, hogy férje viseli a gyűrűt. Ha esetleg szólt a bíró, egyszerűen leragasztotta. Ezúttal viszont ezt nem engedte a játékvezető

Remélem, legközelebb a bíró úgy dönt, ha leragasztom, akkor mehet a játék. Vagy lehet, hogy ennyi volt számomra a szezon

– mondta a 30 éves focista.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top