Szabadidő

Már karácsonyfa áll az egyik Tesco előtt – fotó

Idén valahogy a megszokottnál is korábban kezdődik a karácsonyi szezon.

Mint arról korábban beszámoltunk, augusztus elején már megnyílt a londoni Selfridges áruház karácsonyi vására, sőt ugyancsak 5 hónappal az ünnepek előtt az angliai szupermarketek polcain már elkezdtek sorakozni a karácsonyi sütik. Azt hihetnénk, ezzel egy időre le van tudva az emberek stresszelése arra, hogy már nyár végén csakis a karácsony körül forogjanak a gondolataik.

De nem! Cambridge-ben a Newmarket úti Tesco annyira nem bírt magával, hogy augusztus 29-én felállított egy karácsonyfát az üzlet előtti parkolóban, miközben sokan még a nyár utolsó napjait élvezik. Úgy tűnik, a Mikulás ebbe a szupermarketbe már 4 hónappal korábban megérkezett, vagy pedig az alkalmazottak kerültek olyan túlfokozott előkarácsonyi hangulatba, hogy fát állítottak.

Forrás: Guy / Twitter

A közel 8 méter magas fenyőre ráadásul már a karácsonyi izzók is felkerültek. Minderről egy twitterező számolt be.

Mint a hozzászólásokból kiderült, a Tesco nem aprózta el: már kipakolták a karácsonyi csomagolópapírokat és képeslapokat, valamint díszdobozos csokikat is.


Talán már a hangszórókból is a Jingle Bells szól? Ha még nem, akkor pár napon belül biztos, erre mérget veszünk.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top