Szabadidő

A TV2 is műsorra tűzi az Aranyéletet

Szeptember 23-tól.

Szeptember 23-tól a TV2 is leadja az Aranyélet című magyar sorozat első évadát – írja a Comment:com. Szinte példa nélkül álló, hogy egy országos tévé megkapja az HBO egyik saját gyártású sorozatának a jogait. A portál szerint a cél az, hogy reklámot csináljanak az HBO-n és az HBO GO-n ősszel debütáló harmadik évadnak.

Az HBO közleménye is ezt erősíti meg:

Abból az alkalomból, hogy az Aranyélet harmadik évada októberben megérkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra, szeretnénk új csatornákon keresztül megszólítani a nézőket. Úgy véljük, ennek a tévés együttműködésnek köszönhetően még többen megismerik majd a Miklósi családot. Ha a nézők szeretnék megtudni, mi történt eddig Miklósiékkal, az HBO GO-ra (az HBO online videotárra) feliratkozva az első és a második évad összes epizódját megnézhetik. Itt a tökéletes pillanat, hogy az utolsó évad megérkezése előtt a nézők is kivegyék a részüket az Aranyéletből!

– idézi őket a Comment:com.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top