Szabadidő

Bőröndje kerekei miatt büntették a fapadossal utazó Gabriellát

A bőrönd méretével nem volt baj, de a kerekei miatt túl nagynak ítélték. Hiába mondta a nő, hogy inkább letöri őket, mégis fizetnie kellett.

Soha többé nem hajlandó a Wizz Airrel utazni Gabriella, mert szerinte a fapados légitársaság súlyos tízezrekre büntette az elmúlt években mondvacsinált okokból.

A 70 éves nő 14 éve ingázik Budapest és London között, mert kint él a lánya. Többször olyan büntetést kellet kifizetnie Budapesten, amellyel Londonban nem volt probléma – írja a Bors.

Két éve a repülőgépre szállva kapott egy számlát 40 euróról, mert a kézipoggyászával volt gond. A bőrönd mérete megfelelt, ám a kerekei miatt túl nagynak számított.

A nő úgy reagált, hogy ezen ne múljon, akkor letöri a kerekeket, majd vesz egy új bőröndöt. De ezt nem fogadták el, így végül ki kellett fizetnie a pénzt. Hazafelé, Londonban viszont nem büntették meg.

Gabriella egy másik esetet is rosszul viselt. A lánya esküvőjére utazott Londonba, a jegyet pedig egy szombathelyi utazási irodában vette. Épp a reptéren állt sorban, amikor rászóltak, hogy álljon egy külön fizető helyhez, mert büntetést kapott.

Semmit nem értett, aztán kiderült, hogy azért kell fizetnie, mert a dokumentumon nem jó helyen van a pipa, pár milliméterrel arrébb kellene lennie. Hiába mondta, hogy nem ő töltötte ki, inkább kifizette a helyszínen a 17 ezer forintot és a 3 ezres kezelési költséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top