Szabadidő

Szeretetre vágyott a focicsapat kutyája, mérkőzés közben futott be a pályára – videó

Egy kis simogatásra vágyott a focicsapat kabalaként tartott kutyája, ezért meccs közben rohant be a pályára, hogy a focisták jól megszeretgessék.

Roberto az argentin Unión De Santa Fe nevű focicsapat kutyája, részt vesz az edzéseken és a meccseken is, a játékosok úgy szeretik, mintha a sajátjuk lenne. Roberto szintén szereti a focistákat, de néha nem tud megálljt parancsolni érzelmeinek.

Szintén egy focirajongó kutya, de ő nem Roberto – Forrás: pixabay

Így történt ez most vasárnap is, amikor a Santa Fe otthonában fogadta a Gimnasia csapatát. A hazaiak egy gólt lőttek az első félidőben, a bíró pedig ötperces hosszabbítást ítélt meg. A ráadás első percében Roberto úgy döntött, itt az ideje véget vetni a félidőnek és begyűjteni néhány simogatást.

A hazai csapat kedvence ekkor begaloppozott a pályára, jelzésértékűen hempergett egyet a fűben, majd fogadta a hazai és a vendégcsapat játékosainak simogatását.

Ám mivel még volt néhány perc a félidőből, a hazai csapat egyik játékosa felnyalábolta a négylábút, és kicipelte az alapvonalon kívülre.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top