Szabadidő

Bántalmazott kiskutyából lehet a spanyol rendőrség következő munkatársa

A cuki németjuhász kölyköt azután fogadta örökbe a granadai rendőrség, hogy gazdája durván bántalmazta.

A hét egyik legcukibb története egy még véletlenül sem cuki telefonhívással kezdődött, amit egy granadai lakos kezdeményezett, miután feltűnt neki, hogy a szomszédja teljes erejével rugdos egy kiskutyát. A BBC a granadai rendőrség beszámolójára hivatkozva azt írja, a járőrök szinte azonnal a helyszínre érkeztek: az állatkínzó gazdit előállították, a kutyust pedig a legközelebbi állatkórházba szállították.

Az állatorvosnál kiderült, hogy a kölykön több horzsolás van, sőt a rugdosás miatt a gyomra is megsérült, de szerencsére nem komolyabban. Mivel a kiskutya már a rövid együtt töltött idő alatt is a szívükhöz nőtt, a rendőrök úgy döntöttek, örökbe fogadják, és rendőrkutyát nevelnek belőle.

rendőrkutya granada spanyolország

Kép forrása: Twitter

Addig is, míg a kölyök elég idős lesz ahhoz, hogy elkezdhesse a rendőr akadémiát, új gazdái úgy döntöttek, egy twitteres szavazással adnak nevet legújabb munkatársuknak. Az internetes szavazás résztvevői a Rocky, a Lucky, az Iron és a Stan Lee nevek közül választhattak, melyek közül végül a legutolsó, a Stan Lee gyűjtötte be a legtöbb voksot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top