Szabadidő

Megható karácsonyi videót készítettek az állatvédők

Egy állatbarát kisfiú felcseperedését mutatja be a kisfilm.

A karácsony közeledtével minden nagy cég megpróbál valamilyen ütős reklámmal előrukkolni. A vásárlási ösztönzők helyett most viszont mutatunk egy olyan karácsonyi videót, amely igazán nemes ügyet szolgál.

A brit RSPCA állatvédelmi szervezet érzelmes kisfilmjében egy kisfiú felnövekedését láthatjuk, és azt, hogyan segít az állatokon. Néhány éves korában egy úton talált csigát helyez biztonságba, hotelt készít a sünöknek, aztán lesz egy kutyája.

Tinédzserként kidobott cicákat ment meg, majd több évet ugrunk az időben: fiatal felnőtté érik, és továbbra is az állatok megmentésén munkálkodik. Immár az állatvédő szervezet kötelékében.

Be kell vallanom, hogy amikor először láttam a karácsonyi videót, megkönnyeztem. Csodálatos történet, amely jól összefoglalja a mindennapi munkánkat

– mondta Chris Sherwood, az RSPCA vezérigazgatója.

A szervezet abban bízik, hogy az érzelmes videó hatására az emberek jobban odafigyelnek majd az állataikra, és támogatják az állatvédőket.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top