Szabadidő

A Duna közepén bukkant fel a titokzatos Esernyős Férfi

Azt már jó ideje tudjuk róla, hogy imád magas épületek és hidak tetején mászkálni, de hogy a vízen is tud járni, az minket is meglepett.

A Szabadság híd, a Szent Gellért-szobor, a Budavári Palota és a Deák téri óriáskerék tetején egyensúlyozó esernyős-cilinderes férfi már régóta „garázdálkodik” Budapesten. Régóta tudjuk róla, hogy szeret magas építményekre felmászni, de az, hogy a vízen járásra is képes, még minket is nagyon meglepett.

A rejtélyes alak ezúttal a Duna közepén bukkant fel. „Az Esernyős Férfi God Mode-ba kapcsolt! Ezúttal nem mászott túl magasra, inkább sétált egyet a vízen” – írta a róla készült kép alatt Kálló Péter.

A fotós elárulta, hogyan tudta az Esernyős uralma alá hajtani az elemeket: „Az eredeti verzió szerint egy kaszkadőrtechnika segítségével képes a vízen járni, valójában azonban megvártuk, hogy a Duna vízszintje pont olyan magasságot érjen el, aminek köszönhetően rá tudott állni a pesti oldali pilon egy részére” – mondta el a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top