Szabadidő

Boldog karácsonyt kíván Mariann, aki GPS-szel rajzol

Az NLCafé olvasói már találkozhattak Holló Mariann alkotásaival, aki kreatív módon, egy GPS nyomkövető segítségével, biciklin vagy futva jár be különleges útvonalakat.

Bő két évvel ezelőtt mutattuk be Holló Mariannt, aki rengeteget sportol, kerékpározás közben pedig GPS segítségével rögzíti a bejárt utat. Innen jött az ötlet, hogy különféle, 6 és 13 kilométer közötti ábrákat formázó útvonalakat kezdett bejárni, a nyomkövető által készült rajzokat pedig feltöltötte Facebook-oldalára. 

Ezúttal, az ünnep szellemében szeretnénk bemutatni karácsonyiújévi ihletésű alkotásait, amelyeknek egy része futva, egy része biciklivel készült. Lássuk, mekkora távolságot kell megtenni egy-egy ünnepi hangulatú GPS-rajzért. 

Kezdjük rögtön egy karácsonyfával, elvégre az ünnep központi dekorációs eleméről van szó. A fenyő futás során készült, ehhez bő 1,7 kilométert kellett megtenni. Szerintünk elég jól sikerült darab. 

Ha karácsony, Mariann fenyőt fut 🙂 (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Bár december hatodika már régen elmúlt, a Télapó csizmája bőven belefér a válogatásba, elvégre erről is a karácsonyi, ünnepi időszak jut eszébe az embernek. A karácsonyfához hasonlóan Mariann ezt is futva alkotta meg. A megtett távolság ez esetben kilométer volt. 

A csizma már kész, már csak fel kell tölteni ajándékokkal! (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Az alábbi képet bizonyára sokan látták már, ez szerepelt többek között a múltkori cikkünkben is. És bár a Télapó szánját rénszarvasok húzzák, a jávorszarvasoknak is lehet egy évben egyszer karácsony, nem igaz? Főleg, hogy Mariann több mint kilenc kilométert tekert a mű érdekében, így már csak ezért sem szeretnénk kihagyni az összeállításból. 

A jávorszarvas, ami már korábban is nagy sikert aratott az NLCafé olvasói között (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Az alábbi képen is visszaköszön a jávorszarvas, ezt az összeállítás már a GARMIN Sport & Fun Hungary elnevezésű Facebook-csoport alkotásaiból állt össze, innen is gratulálunk a tagoknak a látványos megoldásokért!

Mariann jávorszarvasa igazán jó társaságba került (Fotó: GARMIN Sport & Fun Hungary/Facebook)

A karácsonyt pedig a szilveszter követi, így az alábbi kedves üzenettel búcsúzunk, Mariannal együtt, aki elárulta, hogy a 2019-es évet egyből azzal fogja indítani, hogy “belefutja” vagy beletekeri a világba a 2019-es számot. Ígérjük, ha ez megtörténik, azt is megmutatjuk. 

Stílusos újévi jókívánság, GPS-szel (Fotó: Holló Mariann/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top