Szabadidő

Megvannak a Super Bowl félidei show-jának sztárjai

A világ egyik legnagyobb sporteseményéig még bő két hét hátra van, de a félidőben tartott megashow fellépőit már bejelentették.

Február 3-án rendezik az amerikai futball első számú ligájának, az amerikai NFL-nek a döntőjét: az 53. Super Bowlt, amelyet csak az USA területén több mint százmillió ember szokott követni, de a globális nézettség ennek sokszorosát is elérheti. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy a Super Bowl a világ egyik legnézettebb eseménye, amelyet férfiak és nők egyaránt nagyon várnak.

53. alkalommal rendezik meg az NFL döntőjét, a Super Bowlt (Fotó: NFL)

A félidőben fellépni óriási megtiszteltetés, korábban olyan sztárok léphettek színpadra, mint Beyoncé, Katy Perry, Madonna, Lenny Karvitz vagy épp a Red Hot Chili Peppers.

Ezúttal a kaliforniai Maroon 5-ra esett a szervezők választása, azonban mivel a nagydöntőnek idén az egyik amerikai rapközpontnak tartott Atlanta ad otthont, nem lett volna teljes az élmény, ha legalább egy „helyi erőt” ne kértek volna fel, hogy tiszteletét tegye a színpadon. Így az Adam Levine frontember nevével fémjelzett együttes mellett az Outkast egyik fele, az atlantai Big Boi vendégművészként lép majd fel, őt pedig a CNN értesülései szerint a fiatal rapszenzáció, Travis Scott követi.

Big Boiról talán elég annyit mondani, hogy az NFL szerint ha a „rapnek valaha lesz Mount Rushmore-ja, Big Boinak, Atlanta első számú szókovácsának mindenképpen ott lesz a helye”.

A helyszín bejelentését követően – még tavaly februárban –  a 11 Grammy-díjjal kitüntetett Bruno Mars Twitter-oldalán azt írta, ez az NFL nagy lehetősége, hogy Atlanta hiphopművészeit ünnepeljék. Mars egyébként maga is fellépett már félidei show-ban.

A végeredménnyel aztán nem mindenki volt elégedett, sokan úgy érezték, ezzel legfeljebb csak egy csontot dobnak az atlantai szcénának, ahonnan sokkal nagyobb neveket is felkérhettek volna.

„Atlanta az otthona az Outkastnek, T.I.-nak, Future-nek, Ludacrisnek, Ushernek és a többieknek, erre a Maroon 5 léphet fel a Super Bowlon” – fakadt ki Twitteren Jake Reuse sportriporter.

Az említett Ludacris az Instagram-oldalán a városi csapat, az Atlanta Falcons mezében kommentálta a fellépők bejelentését, mindössze ennyit írt: „Elnézést, de micsoda?!?”

View this post on Instagram

Excuse me say what!? 😳

A post shared by @ ludacris on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top