Szabadidő

Felnőttként találkozott újra a gyerekkora Hófehérkéjével

Mesébe illő viszontlátás.

Amber Roberts gyerekkora óta minden évben ellátogat Disney Worldbe, hiszen a szülei rendszeresen elvitték. Ő pedig felnőttként is folytatja a hagyományt, és immár saját gyerekeit viszi a parkba. Amber kétéves volt, mikor először találkozott a park Hófehérkéjével, aki szó szerint elvarázsolta őt.

„Mikor a következő évben újra elmentünk, Hófehérke emlékezett rám, és még a nevemet is tudta… varázslatos volt!” – meséli az anyuka. És hogy mi még ennél is varázslatosabb? Mikor a nő legutóbb Disney Worldben járt, újra megpillantotta a Hófehérkét alakító nőt, csakhogy ezúttal Hamupipőke Tündérkeresztanyjának jelmezében – jó 20 évvel később.

„Azonnal felismertem, de a sor miatt nem tudtam odamenni hozzá” – mondja Amber, aki azonban nem adta fel: egy hét múlva újra ellátogatott a parkba, felkereste a nőt, és megmutatta neki gyerekkori közös fotóikat. Természetesen ő is emlékezett, így mindkettejüknek megható találkozásban volt részük. A néni ugyanakkor igazi profi: a múltidézés közben egyetlen percre sem esett ki a Tündéranyó szerepéből!

buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top