Szabadidő

Szájába tetováltatta kedvenc gyorsétterme nevét a rántottcsirke-imádó lány

A 20 éves lány saját bevallása szerint imádja sokkolni az embereket a tetkójával.

Az ausztrál Tabatha Andrade egy ideje szeretett volna már tetoválást, ám mindenképp olyasmit akart magára varratni, ami fontos jelentéssel bír a számára. A 20 éves lány végül tavaly novemberben határozta el magát: az alsó ajka belső oldalára a kedvenc gyorsétterme, a KFC nevét tetováltatta.

(Profimedia)

„Hetente legalább egyszer eszem náluk, ha nem többször. Sokat jelent nekem, ezért megfelelőnek tűnt a tetováltatáshoz. Nagyon szeretem a csirkehúst. A barátaim csirkeínyencnek hívnak. Még a kutyámat is Falatnak neveztem el, mert odavagyok a csirkefalatokért” – magyarázta Tabatha.

Tabatha Andrade (Profimedia)

A lány elárulta azt is, hogy az ötletet, miszerint a belső ajkára tetováltat, Kendall Jennertől merítette. A tetoválóművész röhögőgörcsöt kapott, amikor elmondta, mit szeretne varratni, de megcsinálta.

„Az egész nem tartott tovább két percnél és egyáltalán nem fájt” – állítja Tabatha, aki imádja sokkolni az embereket a tetkójával. Annak pedig nagyon örülne, ha a KFC-nél ingyen csirkével ajándékoznák meg a tetkója miatt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top