Szabadidő

Annyira örült a virágnak, hogy csak fél évvel később szóltak neki, hogy nem is neki szánták

Még a Twitterre is kiposztolta, annyira meghatotta a dolog.

Jon Qui Qui egy San Franciscó-i srác, aki tavaly októberben új munkahelyre került. Az első napján meglepve tapasztalta, hogy munkaadói kisebb meglepetéssel várták: egy csokor virágot tettek az asztalára. Jon annyira megilletődött, hogy megkérte a főnökét – aki mellesleg profi fotós –, hogy lőjön róla néhány képet. Ezeket később büszkén ki is posztolta a Twitterre:

Öt hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön, a virágokat valójában véletlenül se neki szánták. Jon a Twitteren számolt be róla, hogy a csokor véletlenül került az ő asztalára, valójában egy szülési szabadságra készülő kolléganőnek akarták adni, ám miután látták, mennyire örül neki, nem volt szívük elmondani az igazságot.

A történet tartogatott még egy csavart, a srác ugyanis nem sokkal később egy újabb Twitter-bejegyzésben már azt írta, mégsem a szülési szabadságos, hanem egy másik kollégának járt volna a virág. Akármi is történt, az tuti, hogy nem neki szánták a csokrot.

Mi egyébként nagyon megértjük a kollégákat. Most őszintén: ti elvennétek a virágcsokrot egy pasastól, aki ennyire örül neki?

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top