Szabadidő

A lőtéren kérte meg barátnője kezét a vadász – videó

Méghozzá nem is akárhogyan!

Különleges lánykéréssel lepte meg barátnőjét egy amerikai férfi. Jake Woodruff és újdonsült menyasszonya, Kara Crampton imádnak vadászni, ezért Jake úgy döntött, hogy stílszerűen egy lőtéren teszi majd fel a nagy kérdést szerelmének.

A férfi egy nagyon egyedi ötlettel állt elő: egy saját készítésű céltáblára írta fel a „Hozzám jössz feleségül?” kérdést, ami éppen a megfelelő pillanatban bukkant fel a menyasszony előtt. A kérdés alatt két céltábla volt, az egyik felett az igen, a másik felett a nem válasz szerepelt. Persze az igen alatti céltábla sokkal nagyobb volt, hogy a lány biztosan eltalálhassa.

A lánykérésről videó is készült, ezen jól látszik, hogy Kara rögtön elsírta magát örömében, amint tudatosult benne, mi történik. Mire megfordult, Jake a jegygyűrűvel a kezében féltérdre ereszkedett előtte. Mondanunk sem kell, hogy a lány igent mondott, és a céltáblán is telibe találta az igent.

Kattints a lejátszásra!

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top