nlc.hu
Szabadidő

Férjhez megy Agárdi Szilvi

Részleteket árult el Agárdi Szilvi a közelgő esküvőjéről

Pár hete kérték meg a kezét, ő pedig örömmel mondott igent, és már tervezgeti is a nagy napot.
Agárdi Szilvi

A boldogságtól ragyogó énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogyan képzeli el az esküvőjüket szerelmével, Gergővel. Agárdi Szilvinek határozott elképzelése van arról, milyen legyen a menyasszonyi ruhája, és azt is elárulta, hogy miért nem terveznek világraszóló lakodalmat.

„Az eljegyzés után egy éven belül szeretnénk összeházasodni. Minek elhúzni a jegyben járást, ha már igent mondott az ember? Még nem tudok pontos dátumot mondani, de azt igen, hogy nem akarunk nagy lagzit. A menyasszonyi ruhám lehet nagy, elegáns és csillogós, de az esküvőnknek nem kell nagynak lennie. Szerintem az a jó, ha egy esküvő egyszerű és nagyszerű, ráadásul anyagilag sem éri meg túl nagy bulit szervezni. Inkább megtartjuk azt a pénzt és arra fordítjuk, amire szükségünk van” – fejtette ki Szilvi, aki még nem költözött össze Gergővel, de nagyon sok időt töltenek együtt.

Az énekesnő jól tudja, hogy nem látóként hozzá több türelem kell, de vőlegényében egy végtelenül nyugodt és megbízható partnerre talált: „Gergőnek van családi érintettsége, volt egy nem látó rokona, akit nagyon szeretett. Persze, amikor megismerkedtünk, mindent meg kellett tanulnia, hiszen senki nem születik úgy, hogy egyből tudja, miként kell kezelni egy vak embert. Megtanulta, hogyan karoljon belém, hogyan vezessen, s mit mondjon ahhoz, hogy el tudjam képzelni, épp mi van körülöttem. Nagyon jól működünk együtt és szeretjük egymást” – tette hozzá boldogan Szilvi.

Nyitókép: Fotocentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top