nlc.hu
Szabadidő

Egész éjszaka bulizott Agárdi Szilvi

„Éjszakáig roptam” – Agárdi Szilvi, amióta teljesen megvakult, nem tett ilyet

Mindenki elkapta az énekesnőt egy körre.

Agárdi Szilvi egy évvel ezelőtt vesztette el teljesen a látását, azóta pedig természetes módon sok minden megváltozott az életében

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi (Fotó: Nagy Zoltán)

Az énekesnő mögött nehéz időszak áll, hiszen nem csak a látását, de a szerelmét és sok barátot is elveszített. Az utóbbi időben viszont ismét rátalált a szerelem, a hétvégén pedig önfeledten bulizott, ugyanis testvére megházasodott. 

„A bátyám megnősült a hétvégén. A Balatonnál volt a lagzi, ami nagyon jól sikerült. Mindenki ott volt, aki számít a családnak és természetesen egész éjszaka buliztunk és rengeteget ettünk” – mondta a Ripostnak Szilvi, akit újdonsült párja is elkísért a lagzira, de az nem csak emiatt volt különleges. „Rengeteget táncoltam, szinte mindenki elkapott egy táncra, éjszakáig roptam. Amióta teljesen megvakultam, még nem táncoltam, hiszen nagy odafigyelést és bizalmat igényel, de hétvégén ezzel sem volt gond.  Nagyon jól éreztem magam, csak arra kellett figyelnem, hogy senkinek ne menjek neki tánc közben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top