Szabadidő

Megható segítséget kapott a kerekesszékes fiú az esőben – fotó

Egy másik hallgató nem hagyta, hogy a kerekesszékes diák elázzon az esőben.

Ünnepli az internet azt az egyetemista fiút, aki esernyőt tartott egy kerekesszékes diáktársa feje fölé az esőben.

Andrew Cohen, az Indiana állambeli Vincennes Egyetem hallgatója épp az egyetemre tartott, amikor meglátta a kerekesszékes fiatalembert és a kutyáját a parkolónál.

Azt gondolta, biztosan jól jönne neki egy esernyő, így odasietett hozzá, és az esernyőjét a feje fölé tartotta, amíg beértek az épületbe.

A két fiatal előtte nem ismerte egymást, de aznap kiderült, hogy a mozgássérült diákot Parkernek hívják, a kutyája neve pedig Herb.

A nemes gesztusról az egyetem egyik alkalmazottja, Elizabeth Stevens-Hardin készített fotót, amely bejárta az internetet.

Nagyon megérintett a dolog: A fiú elázva próbálta tartani a lépést a másik diákkal, hogy megvédje az esőtől. Micsoda csodálatos fiatalember!

– írta a kép alá.

A esernyőt tartó hallgatóról az is kiderült, hogy nemcsak nemes lelkű, de szerény is. A Facebookján azt írta, hogy aznap nem ő volt az egyetlen segítőkész ember. Arról ugyanis nem készült fotó, hogy nem sokkal korábban négyen segítettek a fiúnak kiszabadítani a beragadt kerekesszékét.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top