Aktuális

Megható segítséget kapott az esőben álló rendőrnő egy ismeretlentől

A seriffhelyettes észre sem vette, hogy egy jótevő esernyőt tart a feje fölé.

Szívmelengető jelenetet örökített meg egy fotó, amely végigsöpört az interneten: egy civil járókelő sietett a zuhogó esőben tisztelgő seriffhelyettes segítségére az alabamai Birminghamben.

Az ismeretlen férfi egy kék-fehér csíkos esernyőt tartott a tisztelgő Tiffany Dial fölé, hogy ne ázzon szét az esőben. A szemtanúk szerint a titokzatos jótevő fél órán keresztül védte a nőt az esőtől, de egyetlen szót sem szólt, így a seriffhelyettes nem vette észre a megható segítőt.

Tiffany Dial egy akció közben meghalt kollégája emléke előtt tisztelgett az út szélén, amikor rendőrautók vonultak fel a városban. Az eset után azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy valaki esernyőt tart a feje fölé, mert a kalapja miatt korlátozott volt a periférikus látása.

A Yahoo Lifestyle kiderítette, hogy a jótevő Shawn Allen ügyvéd volt. A neten követte a rendőrségi menet útvonalát, majd amikor rájött, hogy a munkahelye felé tartanak, kiment, hogy lerója a tiszteletét. Azt mondta, a lehető legtermészetesebb volt, hogy a nő fölé tartotta az esernyőjét.

(Nyitókép: Fox26)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top