Szabadidő

A család kutyáját képezte ki „tanulásfelügyelőnek” egy apuka

A derék eb éberen figyeli, hogy a férfi lánya megcsinálja-e a házi feladatát – ahelyett, hogy a telefonját nyomkodná. Videó.

Zseniális módszert talált ki egy kínai apuka arra, hogy a lánya biztosan megcsinálja a házi feladatát – írja a 24.hu. A férfi „tanulásfelügyelőnek” képezte ki a család kutyáját.

A lelkiismeretes blöki két mellső lábát a gyerek íróasztalára téve figyeli, hogy a kislány a tanulással foglalkozik-e, és ha úgy látja, elkalandozik a figyelme, jelez.

A csak Xu vezetéknéven említett apuka a Pear Videónak nyilatkozva elmondta: lánya hajlamos a halogatásra, és nehezen tud koncentrálni, ezért könnyen elkalandozik a figyelme a házi feladattól.

A kutyát maga tanította meg a gyerekfelügyeletre. „Nagyon jól viselkedik, és mindent megcsinál, amit mondok neki” – mondta a kutyáról, hozzátéve, ha kiadja a parancsot, az eb „őrt áll”, és figyel, hogy a gyerek ne nyomkodja a mobiltelefonját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top