nlc.hu
Szabadidő

Gazdája viccét is komolyan veszi a kötelességtudó drogkereső kutya

Ez a nyugdíjas drogkereső kutyus azonnal mosolyt csal az arcodra

Eszméletlenül cukin reagál gazdája viccelődésére.

Dante egy csodálatosan szép németjuhász kutyus, aki Ausztráliában sokáig drogkereső kutyaként dolgozott. Ma már a nyugdíjas éveit élvezi, gazdája, Davey Rutherford otthonában.

A férfi nemrég a TikTokon be is mutatta, hogy a kiképzés nem múlt el nyomtalanul. Dante épp a kanapén pihenget, amikor Davey elkezdi sorolni a bevásárlólistát, amelynek tételei közé egy kakukktojást csempészett.

„Kenyér, tej, tészta, tojás, majonéz, kokain…” – mondja a gazdi, mire Dante azonnal odafordul és gyanakodva kezdi mérgetni. „Csak vicceltem!” – nyugtatja meg gyorsan a jószágot a humoránál lévő Davey.

Egy másik, szintén a TikTokra feltöltött videón pedig az látható, ahogy a gazdi megkérdezi Dantét: „mit szeretnél ma csinálni? Menjünk ki a tengerpartra? Ússzunk egyet a medencében? Vagy szerezzünk egy csomag (kábítószert)?” – a reakció itt is hasonló.

Megnyugtató a tudat, hogy a drogkereső kutyák még nyugdíjazásuk után is bármikor készek lennének szolgálatba helyezni magukat.

Még több cuki kutya az nlc-n:

  • A rendőrkutyák pont olyan jól jelzik a vírust, mint a gyorsteszt
  • Hatalmas füleivel téged is levesz a lábadról Goma, a mikiegér-kutya
  • „Munkahelyi stresszel” magyarázzák az elnöki kutyaharapást ismert kutyatrénerek
Azonnal mosolyra fakaszt a nyugdíjas drogkereső kutya videója

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top