Szabadidő

Meghan hercegné és Harry herceg lenyúlta egy futballszurkoló Instagram-oldalát

Legalábbis ezt állítja egy brit polgár, és meg is magyarázza, miként történt mindez.

Csütörtökön Meghan hercegné és Harry herceg visszatért az Instagramra – mint azt írtuk, Meghan Markle tavaly, a királyi esküvőt megelőző időszakban törölte magát a közösségi oldalakról, blogját is ekkor szüntette meg, azóta csak a királyi család közösségimédia-csatornáin jelentek meg róla hivatalos posztok. Csakhogy: most, hogy Meghan és Harry kiköltöztek a Kensington-palotából, saját oldalt kaptak, melynek neve @sussexroyal, és az első poszt azonnal egy galériával nyit:

A brit Metro írása szerint viszont a @sussexroyal címet egy readingi férfitől vették el, név szerint Kevin Keiley-től, aki azt állítja, hogy nem kértek tőle engedélyt. Keiley Nyugat-Sussexben él, és azért választotta Instagram fiókjának a @sussexroyal címet, mert a Reading FC szurkolója, amit Royalsnak becéznek. Keiley azt mondja, elég lett volna, ha e-mailben jelzik, hogy a királyi család igényt tart a névre, és ő oda is adta volna nekik. Az ITV-vel közölte, hogy a fia írt neki egy vicces üzenetet, hogy a királyi család posztol a régi oldaláról, majd Keiley belépett az Instagramra, és látta, hogy a cím megváltozott, így lett belőle @-sussexroyals. Az Instagramtól a férfi azt az információt kapta, hogy ha inaktív egy felhasználó, akkor másnak van esélye elcsaklizni a nevet. 

Keiley Twitter-fiókja még a @sussexroyal címen működik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top