Szabadidő

Meghan és Harry kikövette Katalint és Vilmost az Instagramon

Nem követik a királyi család más tagjait sem...

Április elején indult el a  @sussexroyal, vagyis Meghan hercegné és Harry herceg hivatalos oldala az Instagramon. A Kensington-palotából kiköltöző hercegi pár ezzel a közösségi oldalon is levált a @kensingtonroyal profilról, mely azóta kizárólag Katalin hercegné és Vilmos herceg, illetve gyermekeik oldala.

(Getty Images)

A leválást a minap nyomatékosították, a Sussex Royal ugyanis kikövette a Kensington Royalt az Instán. Fordítva azonban ez egyelőre még nem történt meg.

Meghan és Harry Instagram-oldalának jelenleg 5,5 millió követője van, míg ők maguk 16 oldalt követnek, javarészt jótékonysági szervezetek, illetve projektek oldalait, a királyi családból azonban senkit. Katalinéknak 8 millió követőjük van és 128 oldal követői: Meghanék mellett többek között Eugénia hercegnőt, András yorki herceget, a brit uralkodócsalád hivatalos oldalát, de Michelle Obamát és Rihannát is követik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top